ни се јавите +86 2862727043

индустрија вести

 • Which material is the cheapest?

  Which material is the cheapest?

  The materials used for the production of luminous characters are: acrylic, galvanized , stainless steel, and titanium gold. After using the luminous characters for a period of time, a part or the entire font light source starts to flicker, and has poor contact, until it is completely off. Most of...
  Прочитај повеќе
 • Материјал за изведба Анализа на знаци

  Материјал за изведба Анализа на знаци

  Ние signage види секој ден, тогаш материјалите што може да се користи за производство на signage? Материјалите за signage се многу различни во зависност од изгледот и функцијата, класифицирани според материјалот тип, има нерѓосувачки челик, челик ладно валани, галванизиран плоча, алуминиумски ламели, ПВЦ стр ...
  Прочитај повеќе
 • Што е signage и кои се неговите функции?

  Што е signage и кои се неговите функции?

  Гледаме signage секој ден, тие се суштински дел од животот. Значи, што точно е signage? Возете по улица и ќе се соочат со сообраќајни знаци кои укажуваат која брзина да се вози или насоки до најблискиот град. На работното место, ќе откриете здравјето и безбедноста знаци полн ...
  Прочитај повеќе