na telefononi +86 2862727043
  • 3
  • 4
  • 6

Kategoritë

Ne jemi te specializuar në përcaktim, prodhimi i letrave shkëlqen. Ka lloje të ndryshme të produkteve, të tilla si letra shkëlqen dhe nonluminous, duke përfshirë Shkod, sidelit, letra Frontlit.

Produkte Featured

dizajn të veçantë me shkronja të sakta craftwork, fund të lartë prodhues.
Shiko te gjitha

pse na zgjodhet ne

River Stone është e specializuar në Signage reklamat për 17 vjet, e cila zotëron më shumë se 20 pajisje, ne e pranojmë plotësisht tërësisht customization konsumatorit dhe origjinalitet.

Sichuan River Stone Co, Ltd,  themeluar në vitin 2002, është një prodhim profesional dhe kryesor i sistemit të ndryshme Signage. Respektimi i vlerës së kompanisë të "orientuar drejt tregut dhe konsumatorëve-centrike", ne ofrojme one-stop sistemit shenjë zgjidhje gjithëpërfshirëse.

Lexo më shumë