na telefononi +86 2862727043

Çfarë është Signage dhe çfarë është funksionet e tij?

Ne e shohim Signage çdo ditë të vetme, ata janë një pjesë thelbësore e jetës.

Pra, çfarë saktësisht është signage?

Drive nëpër rrugë dhe ju do të ballafaqohen me shenjat rrugore treguar që me shpejtësi për të përzënë në ose drejtime në qytetin më të afërt. Në vendin e punës, ju do të zbuloni shenjat e shëndetit dhe sigurisë ndotura këtu, atje dhe kudo. Pop në qytet për sende ushqimore dhe ju do të vëreni se dyqan Signage është plentiful, detajon orarit të punës plus tregon e zbritje dhe të bëjë. Në fakt, edhe harqe famëkeq arta të McDonalds mund të konsiderohet signage!

Në përgjithësi, Signage është definuar si çdo lloj ekran grafik për qëllim të përcjellë informacion për njerëzit.

Cili është funksioni i shenjave?

Në mënyrë tipike, Signage ka tendencë për të shërbyer një qëllime disa të përbashkëta: të promovojë, të identifikuar, të japin informacion, dhënë udhëzime apo për ndërgjegjësimin e sigurisë të rritur. Details si më poshtë:

1) Advertising & Marketing

Së pari, shenjat janë përdorur shpesh për reklamat dhe marketing nga kompanitë ose organizatat. Ndërsa bordi reklamat mund të paraqesë fillimisht veten si zgjidhje e qartë për kompanitë, ka shenja të tjera që mund të përdoren për këtë qëllim. zgjidhje të tjera Signage natyrë dhe Ndërtimi përfundon janë një mënyrë alternative dhe të suksesshme për të reklamuar një markë. shtypjen format të gjerë ka përparuar në një pikë ku printime të mëdha të gjalla në natyrë mund të vihet pothuajse kudo!

VV

2) Klientët tërheq

Logjikë, shenjat pakicë & Shenja Dyqani (si brenda dhe jashtë) mund të tërheqë biznesin e një kompanie. Gjithashtu, për klientët tërheq nga jashtë, tregon dritare mund të jetë i suksesshëm në krijimin e kureshtje dhe inkurajuar konsumatorët që të brendësi sipërmarrje. Shenjat e biznesit le të njerëzit e dinë se ata janë në vendin e duhur. Më e rëndësishmja, nëse krijues shenja ka vënë cilësinë e qendrës së prodhimit në të menduarit, signage e tyre të biznesit mund të krijojë një përshtypje të madhe të parë të biznesit tuaj para një derë të vetme ka qenë e hapur ose përshëndetje bërë.

3) njohjen 

Quite thjesht, shenjat janë të dizajnuara shpesh për të ndihmuar individët të njohur ose të identifikojnë një vend ose markë. Për shembull, shenja të na ndihmojë për të identifikuar të cilat banjë për t'u përdorur. Në kushtet e identitetit markë, Coca-Cola dhe Starbucks janë bërë menjëherë gjatë viteve, dhe të njohur shenjat e rrugëve të lartë, si pjesë e strategjisë së tyre të marketingut. Zinxhirët dhe të drejtat ekskluzive do të përdorë fronte të ngjashme dyqan për të ndërtuar njohjen markë të gjithë vendet e tyre.

CCC

4) Way Finding & orientuese Signs

Shenjat drejtuar janë të nevojshme për vende të mëdha të tilla si qendrat tregtare, spitale dhe korporatat. Me këto shenja të ndërtimit, vizitorët ose konsumatorët kanë më pak gjasa për të marrë humbur e cila ndihmon për të shmangur një situatë që mund të reflektojnë keq në biznes. Signage drejtuar gjithashtu mund të jenë të dobishme për ngjarjet në natyrë në shkallë të madhe të tilla si festivale apo vende ku ka ndërtesa të shumta apo hyrje.

5) Health & Safety Signs

Shëndetit dhe sigurisë shenjat janë një nga mjetet kryesore të komunikimit të informatave shëndetit dhe sigurisë. Ato mund të gjenden në vende të tilla si vendet e punës, çerdhe, shkolla dhe zyra. Shenjat japin informacion dhe paralajmërime në lidhje me rreziqet apo kërcënimet të cilat janë thelbësore për sigurinë.

6) Paraqitja

Së fundi, jo të gjithë signage domosdoshmërisht i shërben një qëllimi haptasi! Ndonjëherë një shenjë mund të përdoret thjesht për të përmirësuar pamjen e përgjithshme të një hapësire ose rrethinat e saj. Ne kemi krijuar edhe Signage përdorur muraleve mur - pa objektivat e reklamave.

Ne, Sichuan River Stone Co, Ltd, kanë përvojë të pakrahasueshme për të prodhuar të gjitha llojet e punës Signage për kompanitë dhe organizatat. Ju lutem na kontaktoni për të zbuluar më shumë në lidhje me gamën tonë të ndryshme të zgjidhjeve Signage.


Ora Post: Dec-16-2019