na telefononi +86 2862727043

lajmi Industry

 • Which material is the cheapest?

  Which material is the cheapest?

  The materials used for the production of luminous characters are: acrylic, galvanized , stainless steel, and titanium gold. After using the luminous characters for a period of time, a part or the entire font light source starts to flicker, and has poor contact, until it is completely off. Most of...
  Lexo më shumë
 • Material Analiza Performanca e Signage

  Material Analiza Performanca e Signage

  Ne e shohim Signage çdo ditë të vetme, atëherë cilat materiale mund të përdoret për prodhimin Signage? Materialet për Signage janë shumë të ndryshme në bazë të pamjen dhe funksionin, klasifikuar sipas llojit të materialit, ka çelik, ftohtë-mbështjellë pjatë çeliku, pjatë e galvanizuar, pjatë alumini, p PVC ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është Signage dhe çfarë është funksionet e tij?

  Çfarë është Signage dhe çfarë është funksionet e tij?

  Ne e shohim Signage çdo ditë të vetme, ata janë një pjesë thelbësore e jetës. Pra, çfarë saktësisht është signage? Drive nëpër rrugë dhe ju do të ballafaqohen me shenjat rrugore treguar që me shpejtësi për të përzënë në ose drejtime në qytetin më të afërt. Në vendin e punës, ju do të zbuloni shenjat e shëndetit dhe sigurisë mbushur ...
  Lexo më shumë